realitybreakdown

Emelie här. Denna blogg startades för tre livstider sedan. Tonen svänger upp och ner och frekvensen på inlägg likaså. Följ med i mitt knasiga liv som hittills hunnit ta mig till många platser över världen. Vart jag hamnar härnäst? Vem vet?

Funderingar

Publicerad 2015-09-24 20:02:53 i Allmänt,

Livet går vidare och man stretar på. Jag lever i nuet och vet egentligen aldrig vad som väntar kommande dag. Jag trivs relativt bra med att ha det på detta vis, jag tycker om när livet lämnar lite uttrymme för spontanitet. Jag trivs väldigt bra i Göteborg, jag älskar mina vänner och jag klarar mig väldigt bra ensam. Men trots allt detta så är det något som saknas mig. Jag antar att det bara är mänskligt att längta efter kärlek och närhet till en annan människa även om man nu klarar sig utmärkt på egen. Men nog saknar jag att ha någon att komma hem till, någon att krama om, någon att prata ut med, någon man kan somna tillsammans med, någon att dela sitt liv med. 
 
Sin vana trogen har min kärlekslycka hållt sig gömd. Allt jag hoppades skulle ske visade sig bara vara bluff alltihop. Inte är jag ledsen för det, mest av allt trött. Bara trött på alla falskspel och lögner. Det är bara att skaka av sig och gå vidare. 
Har varit på några dejter här nere i Götet men inget som klickat eller funkat. 
Har varit på en dejt till, men dock inte i Götet. Denna dejt funkade bättre än någon av de andra och jag känner mig hoppfull. Ingen kärlek än, men tiden får utvisa vart detta kan vara på väg. Bråttom har varken han eller jag. Det som sker få ske. Lite spännande är det nog ändå. 
 
Andra funderingar jag går i är att antingen göra om denna blogg till en make-up blogg, alternativt göra en ny för just detta ändamål. Har på senare tid fått en nytändning för make-up och fått tipset av flertalet vänner att starta en blogg, ett Instagram account och/eller en YouTube kanal för just detta. Dock är jag osäker. Jag är knappast duktig nog till att locka andra läsare än just vänner och familj. Visserligen skulle det duga fint för mig. Har inte så mycket störra ambitioner just nu. Ser det mest som ett roligt tidsfördriv. 
Men om det mot all förmodan finns någon där ute som läser detta och är familiar med mina make-up "skills" och behöver bli sminkad inför något event eller liknande så kan ni för all del kontakta mig. 
 
Ser för övrigt fram emot kommande helg då jag tillsammans med min "dejt" (fånigt det låter) åker upp till Värmland i några dagar och hälsar på. Ska bli skönt att få en paus ifrån denna lägenhet och alla byggarbetare som härjar här hela dagarna. OCH jag ska få krama på min Gudrun!! Som jag längtar efter den lilla grisen! Mitt hjärtegull. 

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela