realitybreakdown

Emelie här. Denna blogg startades för tre livstider sedan. Tonen svänger upp och ner och frekvensen på inlägg likaså. Följ med i mitt knasiga liv som hittills hunnit ta mig till många platser över världen. Vart jag hamnar härnäst? Vem vet?

Jobb, trerätters, trädgård, rivning, brädfodring.....

Publicerad 2010-04-06 14:49:29 i Allmänt,

Yuepp...
Har ju helt plötsligt haft ett så spännande och händelserikt liv den senaste tiden att bloggen trillat väldigt långt ner på mina "to do lists" om dagarna. Men det är nog så, min blogg existerar nog bara för att jag ofta är så otroligt och obeskrivligt uttråkad. Jag behöver ha något att göra när jag sitter helt sysslolös på dagarna och då blir bloggen ett bra tidsfördriv. Så jag antar att det är ganska naturligt att bloggen faller i glömska när jag faktiskt har något att göra om dagarna.

Så nu kanske ni undrar vad jag har haft för mig som möjligtvis kan vara så mycket viktigare än min otroligt "populära" blogg. Och ger ni blanka fan i vad jag gjort får ni veta det ändå... :P

I Onsdags var jag ju på Plantagen och arbetsprövade som det så fint heter. Gick skitbra så nu är jag bokad åtminstone varannan helg till slutet av Maj, sen får vi se om det blir nåt mer. Nice bajs säger jag bara!

I Fredags lekte jag kock och tillagade en trerättersmiddag till min kära familj. Blev ganska bra faktiskt och det verkade familjen hålla med om så det var ju tur. Kan ju skriva upp min fina meny här och se om snålvattnet börjar rinna på någon av er.

Förrätt
Halloumiost toast på en bädd av sallad och chili med ett stänk av havssalt.

Varmrätt
Marinerad och ugnsbakad fläskfilé med mozzarella, salami, basilika och vitlöksfyllning. Serverades med en krämig och god potatisgratäng.

Efterrätt
Hembakad äppelpaj med smuldeg och vaniljsås.

GÖTT VA!?!?!!???! Fan också, nu blev ju jag skithungrig.... :/

Jaja, man måste ju få skryta lite med sina talanger. Och på tal om talanger, jag har kommit fram till att jag har många dolda talanger. Inte bara detta med att jag är en mästerkock i ungefär samma klass som Gordon Ramsey. Obviously så är jag ju en fena på att stå i kassan på Plantagen. Sen är jag lite av en mästare på att riva saker upptäckte jag i helgen.
Iofs så kanske det är ganska enkelt och inget att stoltsera med..
Har hjälpt till hemma hos farsan med Ellinores framtida rum, dvs baracken. Blev en del snickrande också... :)

Sen håller jag ju på en del med trädgården hemma hos far... Kul men jobbigt.

Ja, man kan ju bara säga att jag har haft en del järn i elden den senaste veckan. Men är nu tillbaka i samma gamla tråkiga mönster igen... Längtar tills jag ska jobba! :D

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela