realitybreakdown

Emelie här. Denna blogg startades för tre livstider sedan. Tonen svänger upp och ner och frekvensen på inlägg likaså. Följ med i mitt knasiga liv som hittills hunnit ta mig till många platser över världen. Vart jag hamnar härnäst? Vem vet?

NY

Publicerad 2012-01-25 23:46:30 i Allmänt,

Min förkyldning börjar komma till ända, tack gode gud. Och i takt med att den försvinner, försvinner även min temporära "depression". Tack gode gud, än en gång. Denna förkyldning hade verkligen den sämsta tajmingen någonsin. Inte nog med att det var lingonveckan så kom den precis när jag var inne i ett "flow" (no pun intented) när det gäller det mesta. Träningen gick bra, nya jobbet gick bra, skaffat nya trevliga vänner och jag kände ett allmänt lugn i kroppen. Förkyldningen dödade allt detta. Men eftersom jag för några år sedan gjorde en deal med mig själv om att överge pessimismen och konvertera till optimismen så var min depp-period just det, temporär.

Nu ser jag ljuset i tunneln igen, och från och med imorgon så deklarerar jag mig själv som frisk oavsett hur jag mår. Så imorgon åker jag ner till gymmet igen för att fortsätta att ta mig an fläsket. Vågar inte väga mig nu efter sjukperioden då jag emellanåt tröstat mig med godis. Dumt, jag vet. Men eftersom jag nu vet att det faktiskt är genomförbart att gå ner i vikt och var i ett ofantligt stort behov av socker så tyckte jag att det var rättfärdigat för denna gång.

Annars är det ju väldigt spännande att sitta hemma på dagarna och vänta på att kroppen jagar bort basiluskerna. Dagarna brukar se ungefär likadana ut; tv-spels spelande varvat med bokläsning. Allt som oftast genomförs detta till de härliga tonerna av Gudrun som moffar ikapp med hissen. Så tro mig när jag säger att jag gladeligen åker ner till gymmet igen.

Längtar också efter att ha riktigt kul! Och har bestämt mig för att denna helgen så ska jag ha det. MED öl denna gång. Är trött på att alltid få den gamla kommentaren "Kan du inte ha roligt utan alkohol eller?" slängd i ansiktet när alla vet precis lika väl som jag, att jo visst, det är möjligt. Men alla vet också lika väl som jag att det oftast inte är fallet. Speciellt inte när man faktiskt är på fest. Så denna snusförnuftighet som ofta råder är bara onödig och i grund och botten fejk.

Så ja, denna helgen vill jag bli berusad (Berusad = Lagom full, fast på vuxenspråk). Och jag skäms inte över det.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela